Ja koira pitää huolen siitä, että sitä rikkautta riittää viikonlopuksikin.

Aamukahvilla olin, kun koirapoika tuli viereen istumaan ja tuijottamaan. Olin herännyt aikaisin ja ajattelin juoda kahvit rauhassa. Mutta kävin sitten mukillisten välissä ulkona virkistäytymässä. Ihanan kirpakka aamu, mutta kun oli tyyntä, niin ei palellut. Hanki oli niin kantavaa, että kesti minunkin kiloni. Suosittelen aamu-ulkoilua.

Otin sitten muutaman päivän ensi kesän lomia näin etukäteen eli vasta pääsiäisen jälkeen on edessä töihinmeno. Päässä tosin meinaa pyöriä tekemättömät jutut, mutta yritän olla kiinnittämättä niihin mitään huomiota. Tarkoitus on kunnostaa elintilaa uuteen uskoon. Tänään menen katsomaan, josko löytyisi mattoja lattialle, mielellään koirankestäviä. Haen sitten samalla ison koiran kyläilemään. Huomenna menen katsomaan yhtä vauvaa. Maanantaina on kampaaja ja kankaiden etsiskelyä. Tiistaina tapaan syömisen merkeissä pari työkaveria, joiden kanssa on perinteisesti käyty syömässä pari kertaa vuodessa. Keskiviikkona menen vesijuoksukaverin luo iltaa viettämään. Eli kummasti kaikki aktivoituvat kevään tullen ja tapaamispyyntöjä tulvii. Mukavaahan se on, mutta ehkä ne loppuvapaat yritän vain olla. Kun sitä vain-olemista minä olen paitsi. Niin mieluusti saisin tämän sisustusintoni puretuksi mahdollisimman pian.

Jotain kukkia pitää vielä ruukuttaa. Orkideaa tekisi mieli kokeilla. Saattaa olla, että sellaisenkin hankin. Ja vintille voisin mennä laatikoita punkamaan. Mummotettava kaipailee barbeja. Ja on siellä muutama laatikollinen lastenkirjojakin, joita voisi ottaa käyttöön.

Ja nyt kun olen kehuskellut, miten ahkera aion olla, taidan ottaa neuleen ja selailla jotain sivistäviä naistenlehtiä.

Rentouttavaa lauantaita kaikille!