Tähän kaivataan nyt hiukan positiivista asennetta, joten laitanpa viikonlopulta kuvan, joka todistaa, että keväthän meillä. Tänään ei kyllä kovin keväistä. Lumisade aloittelee tuolla ulkona ja pieni viima piiskaa.

Minulla on vähän flunssainen olo päässä ja viluttaa. Kävellessä kyllä tuli ihan lämmin, joten kävely voi johtua vain siitä, että hiukan hikisenä istun ison ikkunan vieressä ja ikkunan pielistä vähän puhaltaa. En aio sairastua, en.

Eilen oli tiukka pilates, josta selviäminen tuotti tuskaa. Ei ole keskikeho täysin timmissä vedossa. Pilates on loistavaa, kun on hyvä ope ja tuo maanantain ope on niitä parhaita. Kahdeksan kerran kurssi alkoi ihan täysillä. Magnesium annostusta täytyy lisätä. Kramppasi aika pahasti jalat välillä. Ja venyttelyä on saatava kehiin. Onneksi se torstain pilates on lähinnä venyttelyä. Mutta taas on hyvä aikomus venytellä työpäivän mittaan useita kertoja. Sitähän minä aina harkitsen, mutta miten se ei tahdo toteutua.

Unia näin taas aivan villisti, mutta mitään en enää muista. Aika hyvin nukuin, mitä nyt hetken yhden maissa valvoin. Herääminen tuotti ongelmia. Nukuin vielä herätyksen jälkeen useamman torkun verran. Mutta tästä se uusi päivä taas lähtee.