joka sinulla oli ennen kuin tajusit tilanteen.

Olipa kaunis aamu. Yöllä oli ollut kylmää, joten maa oli paikoittain kuurassa ja kaikki oksat täynnä vesihelmiä. Aurinko nousi pilvettömälle taivaalla ja ilma oli kevyt hengittää. Mutta minä tulin bussilla, koska säästelen nilkkaani juoksulenkille.

Minun ajatukseni pyörivät vain saman keskipisteen ympärillä koko ajan. En millään jaksaisi odottaa asioiden selviämistä, vaikka minun tietenkin pitäisi vain nauttia nyt, koska lopputulos voi olla huonompi. Mutta kun pitäisi saada tietää, oli se tulos sitten mikä vain.

Kävin eilen leffassa. Olipa raju juttu. Uusi Humiseva Harju ei todellakaan ole mikään romantikkojen filmi.

Mustat verhoni odottavat tuunausta ja ikkunoihin ripustelemista. Pitäisi käydä niille vuoriksi ostamassa pimennysverhot. Pitäisi myös ostaa se orkidea ja ehkä niitä säälittäviä tulppaaneja. Niin, ja koiralle tarvitaan lelulaatikko, kun se entinen on niin kulunut. Näiden toimenpiteiden jälkeen olkkari, keittiö ja eteinen olisivat asumisvalmiit taas joksikin aikaa. Makkari on ihan alkutekijöissä. En ole edes saanut mielikuvaa siitä, minkä värinen se voisi olla. Odottelen valaistumista. Ja on myös vähän kysettä siitä, pitäisikö kylppäriin ostaa uusi suihkuverho vaikka entinenkin on ihan ok. Hirveästi on näitä ongelmia sen ison kysymyksenkin lisäksi. Ongelmavyyhti! Kuka selvittäis?