Minulla on ollut jo ties miten pitkään tekeillä uudet verhot olohuoneeseen. Mustat.  Kyllä niiden piti alunperin olla valkoiset, mutta kun niitä ei sitten ollutkaan saatavilla, niin mustat tulee. Tänään pääsen varmaan niin pitkälle, että saan ne ikkunaan ripustetuksi. Nipsuilla nipsuttelu on vain hirveän työlästä, kun se täytyy tehdä siellä katonrajassa. Mutta eipä auta kuin vääntää käsiään sopivaan kulmaan ja yrittää.

Ostin pari orkideaakin ilokseni. Ajattelin vaihtaa keittiön ikkunan perinteisen yrttikasvatuksen orkideariviin. Yrtit voivat nimittäin vähän huonosti, kun en jaksa hoitaa eli kastella. Orkideathan yleensä vain ovat voimatta mitenkään.

Niin ja eilen ostin ruusuja ja aamulla keräsin poimulehtien kukkia maljakkoon.

Pesänrakennusta.

Eilen pitkästä aikaa kävin lenkilläkin. Tänään taidan pitää välipäivän tai ehkä kuitenkin juoksen. Katsotaan, jos löytyy fiilistä ja koira jaksaa. Syömistä tulee olosuhteiden pakosta tänään kuitenkin liikaa. Sorruin ruokavertailuun eli joudun syömään pastaa ja pisteyttämään kastikkeita. En tiedä, onko se järkevää, mutta kun menin lupaamaan, niin ei auta mikään.