Sateinen aamu ja laiska fiilis, joten tulin bussilla töihin. Illalla pitäisi kuitenkin mennä ystävän kanssa pitkälle koiralenkille, joten jos se siinä tulisi hoidetuksi, se liikunta.

Löysin eilen aivan käsittämättömän makeat ja kalliit sangat siitä kaikkein kalleimmasta lasiliikkeestä. Pitää käydä vielä muitakin liikkeitä katselemassa, mutta luulen, että nuo ovat ne minun tulevat. Kuvittelen pitäväni niitä ikäänkuin pyhälaseina eli näitä epäonnisia kynsilakalla korjattuja kasvimaalla ja muissa rönttähommissa. Täytyy kuitenkin ottaa vielä joku makutuomari mukaan. Sillähän ei sinänsä ole mitään väliä, mitä makutuomari sanoo, koska minähän en kuuntele järkipuheita. Mutta tietenkin oletan, että makutuomari ymmärtää sanoa, että juuri nuo, ota ne.

Oleellinen on ollut aika tiheään elämääni ilahduttamassa ja samalla estämässä urheilun, jota siis muuten harrastaisin koko ajan.  Onneksi Oleellisellakin on mahan pienentämikampanja käynnissä, joten syömme paljon salaatteja. Paino hipuu alas, mutta hitaasti. Reilu kuukausi olisi aikaa päästä tavoitteeseen, joten pitänee juhannuksenakin jatkaa salaatin puputtamista. Tosin ohessa jotain grillimakkaraakin on tarjolla.  Iso koira tulee myös hoitoon, joten kävelyjä riittää. Pitää vain välillä itselle muistuttaa tästä läskiprojektista.